Over mij

Mijn naam is Tyrianne In der Maur-Munn. Ik ben geboren in Engeland. Toen ik acht jaar was verhuisden we naar Nederland. Na een paar jaar wonen in Den Helder verhuisden wij met ons gezin naar Wieringerwerf, hier woon ik nog steeds. 

Ik ben getrouwd met Wilbert en moeder van onze zonen Christiaan en Robert en onze dochter Alexandra.

 

Mensen vinden mij vaak spontaan, behulpzaam en toegankelijk. Ik hou er van met mensen te werken, zeker als ik ook iets voor ze kan betekenen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn met vriendinnen op te trekken, dingen te organiseren en leuke uitjes te plannen. Ik hou van een eind lekker buiten fietsen en van lange wandelingen, eigenlijk alles wat met sport te maken heeft.  Verder hou ik van koken en tuinieren. We hebben een heerlijke tuin waar ik graag in werk.

 

Bij het geven van de Pilates lessen hou ik ervan goed voorbereid te zijn, maar ik vind het ook leuk als de groep spontaan vraagt eens iets anders te doen, mits dit bijdraagt aan het goed bezig zijn in de les.

 

Zelf ben ik ooit begonnen met Pilates vanwege rugklachten, ontstaan na een auto-ongeluk.

Mijn rugklachten verdwenen toen ik een aantal lessen Pilates had gevolgd. Dit heeft mij ertoe aangezet om me hier meer in te gaan verdiepen.

 

Professionaliteit is voor mij belangrijk. Daarom besloot ik les te willen geven en heb de opleiding Perfect Pilates by Fysio Physics gevolgd. Hierna heb ik de opleiding Pilates voor gevorderde met goed gevolg afgesloten en aansluitend de opleiding Perfect Pilates Rugfit en Zwanger en Fit. Sinds 2013 ben ik volledig gecertificeerd op al deze gebieden. 

Ik heb vijftien jaar met veel plezier bij Sport & Fitness Wieringermeer gewerkt als spinning- en pilatesdocent. Toen zij in april 2022 besloten te stoppen met hun sportschool ben ik mijn eigen bedrijf gestart en zelfstandig les gaan geven. In Zenn Centrum Liberatus in Wieringerwerf heb ik een geschikte ruimte waar de lessen prettig zijn te houden.

 

De lessen worden in kleine groepen gegeven omdat ik het heel belangrijk vind dat er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht. Tenslotte gaat het om perfect fit te zijn en blessures te herstellen of te voorkomen. Naast dat Pilates goed is voor het lichaam is het ook erg leuk met elkaar.